gl-bosweide-staand
restaurant-aap-alphen
zandeind-staand

Locaties activiteiten

Zondag 9 juli 2023

De Cittaslow Dag vindt niet alleen bij de Leeuwerik in Galder plaats. In de verschillende kernen van de gemeente worden een aantal activiteiten georganiseerd. Vijf hotspots dienen als startpunt, vanuit waar bezoekers via de fietsroute naar de markt in Galder kunnen fietsen.

  • All
  • Alphen
  • Chaam
  • Galder
  • Riel
  • Strijbeek

Van ’t Zandeind

Ook in Riel kun je Cittaslow Supporters vinden, zoals Van ’t Zandeind. Zondag 9 juli is het Puur Natuur vleesdag. Ze leggen je graag alles uit over hun duurzame concept onder het genot van een (biologisch) drankje en broodje vleesburger.
Lees meer

Oard

Bij Oard in Alphen, wordt de activiteit ‘Een ander pad in woord en beweging’ georganiseerd: ‘Luisterend naar gedichten ontstaan er gebaren. De elementen aarde, hout, metaal, vuur en water zetten jouw zintuigen op scherp.’
Lees meer

De Smokkelaar

Bij de Smokkelaar zijn verschillende wandel- en fietsroutes te vinden. Zo kun je heerlijk genieten van de mooie omgeving
Lees meer

Cittaslow markt

Bij de Leeuwerik staat een markt, waar de supporters met hun stands kunnen laten zien wat zij doen aan Cittaslow. Dit doen ze doormiddel van presentaties of demonstraties, of door het meebrengen van hun producten.
Lees meer

‘t Chaamsche Wapen

Café ’t Chaamsche Wapen in Chaam is een van de hotspots. Het Wielermuseum “Acht van Chaam” is deze dag geopend voor bezoekers. Ontdek hier de geschiedenis van de Acht van Chaam.
Lees meer

Huis ten Bosch

Geniet bij dit familierestaurant van een biologische pannenkoek terwijl je luistert naar de spannende verhalen van de Legendejagers. Zij vertellen de legendes en verhalen uit de eigen streek.
Lees meer