streekmuseum-alphen
hofland-chaam
de-vergulde-hand-riel

Bijzondere locaties

Zondag 9 juli 2023

Op de Cittaslow Dag kun je ook vier bijzondere locaties bezoeken. Pak de fiets, maak een tussenstop en laat je verrassen over het aanbod van onze Cittaslow Supporters.

’t Loopt in de Soep

Naast deelname aan de markt in Galder is ook speciaal voor deze dag de boerderijwinkel in Chaam opengesteld.
Lees meer

Zukini

Ontstaan uit passie voor kleur en oude materialen. Uitgegroeid tot een succesvol concept in meubel restyling en maatwerk. Interieur met karakter, dat is waar wij zo van houden en wij hopen ook jou te inspireren!
Lees meer

Inspiratielocatie Doorzicht

Laat je deze middag verwonderen bij Inspiratielocatie Doorzicht. Van 13.00 tot 17.00 uur ben je welkom voor een Happy Tussenstop. Geniet van de landschapstuin welke in de ecologische hoofdstructuur ligt.
Lees meer

Film ‘Maquette voor Chaam’

‘Maquette voor een Chaam van de toekomst’ is een korte film van ca. 25 minuten die het verhaal van Chaam vertelt aan de hand van ingezonden herinneringen van Chamenaren.
Lees meer

Minicamping ’t Hofland

Op minicamping ’t Hofland in Chaam kun je een kijkje nemen op de brocante markt. Ook verkopen ze heerlijke streekproducten. Een verkoelend drankje en een miniworstenbroodje staat voor je klaar!
Lees meer

Schijnvliegveld de Kiek

Op Schijnvliegveld de Kiek is van alles te beleven tijdens de Cittaslowdag op 9 juli. Ervaar hoe het is om als piloot in een Duits jachtvliegtuig te zitten. Neem een kijkje in de bunker.
Lees meer

De Vergulde Hand

Het buurthuis van De Vergulde Hand in Riel is open van 10:00 tot 14:00. Kom een kijkje nemen in het buurthuis, hier organiseren ze geregeld verschillende workshops!
Lees meer

Oudheidkundig Streekmuseum Alphen

Het Oudheidkundig Streekmuseum is tijdens de Cittaslow Dag geopend. Zij vertellen het Verhaal van Alphen vanaf de steentijd tot nu.
Lees meer